Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πρεμιέρα με ματσάρες στα πλέι άουτ της Superleague

Τα πλέι άουτ της Superleague ξεκινούν σήμερα (18/3) με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Αθλητισμός

Την περασμένη Κυριακή (12/3) ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Superleague και πλέον από αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19/3) οι «μάχες» επικεντρώνονται σε δύο ταμπλό, αυτά των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Πρώτο στο… μενού είναι το πρόγραμμα των πλέι άουτ με τις οκτώ ομάδες να αγωνίζονται σήμερα Σάββατο με την κάθε μία να έχει διαφορετικούς στόχους. Σε ένα μίνι… πρωτάθλημα που αναμένεται να μας κρατήσει το ενδιαφέρον με αμείωτο ρυθμό.

Η αρχή γίνεται στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 17:00. Οι Αγρινιώτες είναι πρώτοι στη σχετική κατάταξη με 29 πόντους, όμως δεν μπορούν να επαναπαυτούν. Όπως φυσικά συμβαίνει και με τους Πελοποννήσιους που έχουν 25 πόντους και δεν θέλουν να μπλέξουν.

Μισή ώρα αργότερα μεταφερόμαστε στην Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Οι Κρητικοί είναι περίπου στην ίδια… μοίρα με τον Αστέρα, όμως οι Βοιωτοί καίγονται για τους βαθμούς αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ατρόμητος και Ιωνικός θα κοντραριστούν στις 19:30 με τους μεν γηπεδούχους να είναι στην κορυφή μαζί με τον Παναιτωλικό στους 29 πόντους, την ίδια ώρα που οι Νικαιώτες είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θέλουν τους βαθμούς για να ξεφύγουν.

Τέλος, το πρόγραμμα κλείνει με ίσως το πιο σημαντικό ματς της ημέρας, καθώς η Λαμία θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έχει περιθώρια για απώλειες μιας και είναι στην προτελευταία θέση έχοντας ίδιους πόντους με τον Λεβαδειακό, ενώ οι Ηπειρώτες είναι ίσως οι πρώτοι που μπορούν να κινδυνέψουν (πλην των τριών στο τέλος) αν δεν προσέξουν στη διαδικασία των πλέι άουτ.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

17:00 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός

17:30 ΟΦΗ-Λεβαδειακός

19:30 Ατρόμητος-Ιωνικός

21:00 Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2742 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 4 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δείτ...

Φόρτωση άρθρων...