Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Πρεμιέρα την Πέμπτη για την Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία (vid)

Πρεμιέρα αύριο για την Εθνική Ελλάδος αλλά και για τον προπονητή της Γκουστάβο Πογιέτ, στην πρώτη μάχη για το Nations League κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Μασούρα λόγω ενοχλήσεων.

Αθλητισμός

Στο Μπέλφαστ βρίσκεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει της αυριανής πρεμιέρας της στο Nations League, απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία. Η Γαλανόλευκη ολοκλήρωσε την Τρίτη, την εν Ελλάδι προετοιμασία της. Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Γιώργος Μασούρας, εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό και η συμμετοχή του κόντρα τους Βορειοιρλανδούς είναι αμφίβολη.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ που ετοιμάζεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της εθνικής, ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν για το εθνόσημο.

«Εκπροσωπούμε τη χώρα και πρέπει να το δείξουμε. Όταν τελειώσει ο αγώνας πρέπει να τα έχουμε δώσει όλα. Ο αντίπαλος μπορεί να είναι καλύτερος, πιο τυχερός ή το VAR να παίξει ρόλο αλλά το εθνόσημο είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δοκίμασε στην προπόνηση σύστημα 4-3-3 με τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης. Ο επιθετικός της Σέλτικ είναι φαβορί για να ξεκινήσει βασικός, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο 29χρονος μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ, που κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...