Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Προετοιμασία της Εθνικής ενόψει της αναμέτρησης με την Κύπρο στον Βόλο (vid)

Στην Πορταριά του Πηλίου προετοιμάζεται η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει της αναμέτρησης της πέμπτης με την αντίστοιχη της Κύπρου που θα γίνει στον Βόλο. Για δυο ακόμα χρόνια θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ο Ισπανός αριστερός μπακ Χουάνκαρ. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού Ράφα Σοάρες

Αθλητισμός
Tags: Εθνική

Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από το συνηθισμένο, προετοιμάζονται οι διεθνείς για την τρίτη αγωνιστική του Nations League. Αυτή τη φορά, η Εθνική ομάδα θα παίξει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και όχι στο ΟΑΚΑ και η αλλαγή έδρας δεν περνάει απαρατήρητη από τους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της Ελλάδας έχει καταλύσει από χτες στην Πορταριά του Πηλίου και θα πραγματοποιήσει εκεί τις προπονήσεις της, μέχρι το ματς της Πέμπτης με την Κύπρο.

«Δεν θυμάμαι να έχω παίξει στην επαρχία με την Εθνική. Δεν μπορώ να πω αν θα είναι κάτι πρωτόγνωρο, νομίζω θα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Δεν έχω ξαναπαίξει, αν δεν κάνω τόσο μεγάλο λάθος», δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Πέτρος Μάνταλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτησή του ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξη στην προσπάθεια ενίσχυσης του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Είναι περηφάνια και χαρά να μπορώ να συνεργάζομαι με έναν Πρόεδρο που υποστηρίζει, παρακινεί και εμπνέει όλους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε νικηφόρα πρότζεκτ! Ευχαριστώ Πρόεδρε Μαρινάκη.

Παναθηναϊκός και Χουάνκαρ θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ισπανός αριστερός μπακ και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού τα βρήκαν το βράδυ της Δευτέρας και ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του στις επόμενες μέρες. Οι «πράσινοι» παραμένουν στη διεκδίκηση του 27χρονου Αργεντινού μέσου, Ντομίνγκο Μπλάνκο, ενώ έχουν προχωρημένες συζητήσεις με κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...