Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ - Απαράδεκτο πανό στην Τούμπα (vid)

Στους «16» του Europa Conference League προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, αποκλείοντας στη διαδικασία των πέναλτι την Μίντιλαντ. Μία πρόκριση που αμαυρώθηκε από το κατάπτυστο πανό στις εξέδρες της Τούμπας. Εκτός συνέχειας από το Europa League έμεινε ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Tags: ΠΑΟΚ

Η Μίντιλαντ μείωσε στο 80’ με κεφαλιά του Χεγκ και παραλίγο να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Σβιατσένκο στο επόμενο λεπτό, όμως η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ αμαυρώθηκε από την απαράδεκτη ενέργεια ανεγκέφαλων οπαδών του, οι οποίοι ανάρτησαν ένα πανό στη Θύρα 4 με το εμετικό περιεχόμενο «αδέρφια κρατάτε γερά» που πρόσβαλε βάναυσα τη μνήμη του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μπορεί να καταδίκασε την ανάρτηση του πανό, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση να το αποσύρει και παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ παρενέβη εισαγγελέας και ζήτησε υλικό από το κλειστό κύκλωμα της Τούμπας για να διαπιστώσει ποιοι το ανάρτησαν.

Στο Europa League, η Αταλάντα επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού και πέρασε στους «16». Ο Μέλε πέτυχε με πλασέ το 0-1 στο 40’ ο Μαλινόφσκι σκόραρε το 0-2 στο 66’. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το δεύτερο γκολ του με μακρινό σουτ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...