Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι με επική ανατροπή (vid)

Πρωταθλήτρια Αγγλίας αναδείχθηκε η Μάν. Σίτι για 8η φορά στην ιστορία της, έπειτα από μια επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα. Η Λίβερπουλ τερμάτισε δεύτερη στην βαθμολογία κι ετοιμάζεται πλέον για τον τελικό του Τσ. Λιγκ με τη Ρεάλ, το Σάββατο στις 10, απευθείας από το Mega!

Αθλητισμός

Για 76 λεπτά το Έτιχαντ παρέμενε παγωμένο, αφού η Άστον Βίλα προηγήθηκε με 2-0, με σκόρερ τους Κας και Κουτίνιο. Όμως, η Μάντσεστερ Σίτι με ένα εκπληκτικό πεντάλεπτο έφερε τα πάνω-κάτω. Ο Γκουντογκάν με δύο γκολ και ο Ρόδρι ενδιάμεσα με την ισοφάριση, έδωσαν τη νίκη στους Πολίτες με 3-2.

Μία ανατροπή που στέρησε από τη Λίβερπουλ τον τίτλο της πρωταθλήτριας, παρά τη νίκη της με 3-1 επί της Γουλβς στο Άνφιλντ. Οι κόκκινοι δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Λύκων και καθάρισαν το ματς στα τελευταία λεπτά, με δύο γκολ των Σαλάχ και Ρόμπερτσον. Η Γουλβς είχε πάρει προβάδισμα με τον Νέτο στο 3′ και ο Μανέ είχε ισοφαρίσει στο 24′.

Οι Reds έχασαν την ευκαιρία για τρεμπλ στην Αγγλία, αφού έχουν κατακτήσει το Κύπελλο και το League Cup.

Η πιο σημαντική πρόκληση δεν έχει έρθει ακόμα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού η σεζόν δεν τελείωσε και έχει ακόμα έναν τίτλο να διεκδικήσει: το Champions League. Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό που θα διεξαχθεί στο Σταντ ντε Φρανς στο Παρίσι. Μία αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το Μέγκα.

Πάντως, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η προσοχή έχει εστιαστεί στον Κιλιάν Εμπαπέ και στην απόφαση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η άφιξη του Γάλλου σταρ στη Μαδρίτη θεωρείτο δεδομένη από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η ματαίωση της μεταγραφής, έχει προκαλέσει κύμα επικρίσεων από τον ισπανικό Τύπο, με πολλούς να καλούν τον Πέρεθ να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...