Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πρώτο τεστ για Ολυμπιακό – Επιστρέφει στη δράση με Χάντερσφιλντ

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (17:00) το πρώτο του φιλικό κατά τη διάρκεια της χειμερινής του προετοιμασίας με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Εστεπόνα της Ισπανίας και πραγματοποιεί τη χειμερινή του προετοιμασία, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος για την επανέναρξη της σεζόν στην Ελλάδα.

Η διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ είναι μια καλή ευκαιρία για τους Πειραιώτες να δουλέψουν σκληρά και να βελτιωθούν για να κυνηγήσουν την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο δεύτερο μισό.

Εδώ και τρεις μέρες ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του, ενώ σήμερα (17:00, Cosmote Sport 1) αντιμετωπίζει τη Χάντερσφιλντ στην Ισπανία στο πρώτο του φιλικό μετά τη διακοπή. Ο Ισπανός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει και μερικούς παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις δοκιμές ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεση του για σήμερα τους Χάμες Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα, με τον πρώτο να είναι άρρωστος και τον δεύτερο να έχει υποστεί διάστρεμμα στην προχθεσινή προπόνηση και να κάνει θεραπείες.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει ένα ακόμη φιλικό στην Εστεπόνα, απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης στις 04/12, ενώ αφού επιστρέψουν στην Ελλάδα θα παίξουν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (10/12).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός: Mετράει επιστροφές και επιλογές για την ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ

Μετά και την ολοκλήρωση των διεθνών αναμετρήσεων ο Φατίχ Τερίμ περιμένει στο Κορωπί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους βάλει ξανά σε κλίμα ντέρμπι! Βασικός ο Γεντβάι ...

Φόρτωση άρθρων...