Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Προβάδισμα πρόκρισης για τους πρωταθλητές Ευρώπης - Ραντεβού σήμερα με το Ατλέτικο - Γιουνάιτεντ (vid)

Η Τσέλσι είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση μετά την νίκη με 2-0 κόντρα στη Λιλ, για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βιγιαρεάλ ισοφάρισε σε 1-1 την Γιουβέντους κι έτσι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς. Απόψε συντονιστείτε στο MEGA για την σπουδαία αναμέτρηση Ατλέτικο - Γιουνάιτεντ, στις 10

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Τσέλσι με τη νίκη με 2-0 επί της Λιλ στο Στάμφορντ Μπριτζ του Λονδίνου.

Ο Κάιλ Χάβερτς ήταν εκείνος που έβαλε το νερό στο αυλάκι σκοράροντας στο 8ο λεπτό. Και ενώ ο Τόμας Τούχελ από την αγωνία και τις φωνές έχασε την τσίχλα του, στο 63ο λεπτό τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Πούλισικ εκμεταλλευόμενος τρομερή κούρσα και φανταστική ασίστ του Καντέ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Στο Εστάντιο ντε λα Κεράμικα ο Βλάχοβιτς πέτυχε το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ παίκτη που κάνει ντεμπούτο στο Champions League, μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο, δίνοντας προβάδισμα στη Γιουβέντους. Λίγα λεπτά μετά το γκολ, ο Λο Σέλσο είχε δοκάρι. Η Βιγιαρεάλ ισοφάρισε στο 66ο λεπτό, όταν ένα πανέξυπνο σήκωμα του Ετιέν Καπού βρήκε τον ξεχασμένο Ντάνι Παρέχο στο ύψος του πέναλτι κι αυτός σκόραρε για το τελικό 1-1. Ανοιχτοί λογαριασμοί εν όψει της ρεβάνς στο Τορίνο.

Απόψε το ποδοσφαιρικό ραντεβού είναι στο Μέγκα, που θα μεταδώσει το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις δέκα το βράδυ στο Γουάντα Μετροπολιτάνο.

Αμέσως μετά, στην εκπομπή για το Τσάμπιονς Λιγκ θα προβληθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Μπενφίκα – Άγιαξ, όπως και όλες τις φάσεις και τα γκολ των αγώνων του διημέρου.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι φωνές να μη διεξαχθεί ο τελικός του Champions League στην Αγία Πετρούπολη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας.

Η UEFA, ωστόσο, δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής κάποια απόφαση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πανό για τον Μελισσανίδη που κατέβηκε από τις κερκίδες της Τούμπας - Γιατί καθυστέρησε το ντέρμπι δέκα λεπτά (photo)

Με 11 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα, καθώς είχαν ανέβει δύο πανό με αναφορά στη δολοφονία Κατσούρη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το ματς αν δε...

Φόρτωση άρθρων...