Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Τσέλσι με τη νίκη με 2-0 επί της Λιλ στο Στάμφορντ Μπριτζ του Λονδίνου.

Ο Κάιλ Χάβερτς ήταν εκείνος που έβαλε το νερό στο αυλάκι σκοράροντας στο 8ο λεπτό. Και ενώ ο Τόμας Τούχελ από την αγωνία και τις φωνές έχασε την τσίχλα του, στο 63ο λεπτό τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Πούλισικ εκμεταλλευόμενος τρομερή κούρσα και φανταστική ασίστ του Καντέ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Στο Εστάντιο ντε λα Κεράμικα ο Βλάχοβιτς πέτυχε το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ παίκτη που κάνει ντεμπούτο στο Champions League, μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο, δίνοντας προβάδισμα στη Γιουβέντους. Λίγα λεπτά μετά το γκολ, ο Λο Σέλσο είχε δοκάρι. Η Βιγιαρεάλ ισοφάρισε στο 66ο λεπτό, όταν ένα πανέξυπνο σήκωμα του Ετιέν Καπού βρήκε τον ξεχασμένο Ντάνι Παρέχο στο ύψος του πέναλτι κι αυτός σκόραρε για το τελικό 1-1. Ανοιχτοί λογαριασμοί εν όψει της ρεβάνς στο Τορίνο.

Απόψε το ποδοσφαιρικό ραντεβού είναι στο Μέγκα, που θα μεταδώσει το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις δέκα το βράδυ στο Γουάντα Μετροπολιτάνο.

Αμέσως μετά, στην εκπομπή για το Τσάμπιονς Λιγκ θα προβληθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Μπενφίκα – Άγιαξ, όπως και όλες τις φάσεις και τα γκολ των αγώνων του διημέρου.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι φωνές να μη διεξαχθεί ο τελικός του Champions League στην Αγία Πετρούπολη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας.

Η UEFA, ωστόσο, δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής κάποια απόφαση.