Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Προβάδισμα τελικού για τον Θρύλο μετά την ιστορική νίκη με 4-2 επί της Άστον Βίλα (video)

Οι… Peaky Blinders του Ολυμπιακού έκαναν απόβαση στο Μπέρμιγχαμ και με πρωταγωνιστή τον απίθανο Ελ Καμπί που σημείωσε χατ τρικ, αγκάλιασαν την πρόκριση για τον τελικό του Conference League με ανεπανάληπτη εμφάνιση

Αθλητισμός

Οι… Peaky Blinders του Πειραιά έκαναν απόβαση στο Μπέρμιγχαμ και με πρωταγωνιστή τον απίθανο Ελ Καμπί που σημείωσε χατ τρικ, αγκάλιασαν το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

Γ

Με τον Μεντιλίμπαρ να δίνει ρεσιτάλ απέναντι στον συμπατριώτη του Ουνάι Εμερι και τη συμπαράσταση δύο χιλιάδων και πλέον φίλων τους, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίωρο, δέχθηκαν την ισοφάριση στις αρχές του β’ μέρους, αλλά αντεπιτέθηκαν ξανά έφτασαν σε τρίτο γκολ και έφυγαν με τη σημαία ψηλά για τον επαναληπτικό του Φαλήρου.

 X
G
C
V
V
Ω

Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Εσε στο 67′ με σουτ εκτός περιοχής!

Μετά το αποψινό ιστορικό αποτέλεσμα στο Μπέρμιγχαμ, ο Ολυμπιακός έχει πλέον ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, το οποίο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη (9/5, 22:00), με στόχο να προκριθεί στον τελικό του Europa Conference League, που θα γίνει στην Αθήνα στα τέλη Μαΐου.

Μια μυθική εμφάνιση και μια ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό, που έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει μια από τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...