Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Προβλήματα στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ - Ποιος αποχωρεί

Πρόβλημα στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ καθώς ο Κριστιάνο Μπάτσι ενημέρωσε ότι θέλει να αποχωρήσει με τον Λουτσέσκου να θέλει να προχωρήσει πλέον σε δύο προσθήκες

Αθλητισμός

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει ο Κριστιάνο Μπάτσι. Ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου ενημέρωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να παραμείνει στην Ιταλία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. 

Φυσικά και αυτό αποτελεί πρόβλημα για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναζητά πλέον άμεσο συνεργάτη, και άλλο ένα άτομο το οποίο θα προστεθεί στην ομάδα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρή είναι η υποψηφιότητα του Τζιανπάολο Καστορίνα, ο οποίος εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στο τιμ του Ρουμάνο και θα αναλάβει ένα πόστο προπονητή ατομικής βελτίωσης. 

Ο Μπάτσι ήταν στο πλάι του Λουτσέσκου από την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚαποτελώντας τον πιο έμπιστο άνθρωπό του στην ομάδα. Μάλιστα, ο Μπάτσι είχε καθίσει στον πάγκο ως πρώτος τεχνικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όταν ο Ρουμάνος είχε τιμωρηθεί και παρακολουθούσε το ματς από σουίτα της Τούμπας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...