Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Προβλημάτισε μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο (video)

Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε την ήττα από το Μαυροβούνιο με 1-0 στην δεύτερη αναμέτρηση, με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της. Ολοκλήρωσε έτσι τις φιλικές υποχρεώσεις της ενόψει των αγώνων του Nations League τον Ιούνιο

Αθλητισμός

Η λήξη του αγώνα στην Ποντγκόριτσα προβλημάτισε τον Κώστα Τσιμίκα και τους συμπαίκτες του καθώς η Ελλάδα έχασε 1- 0 από το Μαυροβούνιο έχοντας τελείως διαφορετική εικόνα από το ματς με τη Ρουμανία. Η εθνική υστέρησε στη δημιουργία φάσεων έχοντας πιο σημαντική ευκαιρία το άστοχο σουτ του Πέλκα.
στις καθυστερήσεις του ματς.

«Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στις κινήσεις και στις θέσεις των παικτών να προπονηθούμε παραπάνω , εξαρτάται κι από τους παίκτες Έμαθα όμως όπως είπα πολλά και θα τα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον σε αντίστοιχα παιχνίδια», τόνισε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα για το Μαυροβούνιο πέτυχε ο Όσμαιτς στο 57′ λεπτό ενώ η πρώτη φάση για την ελληνική ομάδα εγινε στο 67ο λεπτό με κεφαλιά του Γιακουμάκη. Ο Οδυσσεας Βλαχοδήμος με εξαιρετικές επεμβάσεις ηταν ο κορυφαίος για τη γαλανόλευκη ομάδα στην οποία είναι απαραίτητη η βελτίωση σε πολλούς τομείς ενόψει των υποχρεώσεων για το Nations League τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2748 της Τετάρτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 2 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δεί...

Φόρτωση άρθρων...