Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ψάχνει το «μπαμ» με Ερτέλ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει δουλέψει την υπόθεση του Ερτέλ και προσπαθεί να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Γάλλο γκαρντ!

Αθλητισμός

Μήνυμα… επιστροφής έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χθες μέσα από τα social media. 

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε το στίγμα του για πρώτη φορά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και άφησε να εννοηθεί πως θα ενεργοποιηθεί ξανά, μέχρι να βρεθεί κάποιος σοβαρός αγοραστής.

Λίγες ώρες αργότερα, τα δημοσιεύματα βάζουν στο κάδρο του «τριφυλλιού» τον Τομά Ερτέλ. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τον έμπειρο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι «πράσινοι» δουλέυουν εδώ και αρκετό καιρό την υπόθεση του Γάλλου γκαρντ ο οποίος έμεινε εκτός πλάνων του Πάμπλο Λάσο μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο προχώρησε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Απρίλιο.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, την οποία ωστόσο ο Παναθηναϊκός την έχει «δουλέψει» αρκετά. Και αυτή τη στιγμή η ολοκλήρωση του deal δεν μοιάζει να είναι μακριά, καθώς στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού πιστεύουν πως ο Γάλλος γκαρντ είναι η ποιοτητική προσθήκη που ψάχνει στο «1» η ομάδα τις τελευταίες σεζόν.

Στα 33 του, ο Ερτέλ μπορεί να αποτελέσει πρόσωπο «κλειδί» και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, κάνοντας παράλληλα και ο ίδιος το δικό του restart, μετά το μεγάλο επεισόδιο που είχε πριν από τρεις μήνες, όταν μάλιστα τον… τελείωσε ο Πάμπλο Λάσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...