Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Σίτι για μία θέση στον τελικό (vid)

Η συναρπαστική φάση των ημιτελικών του Champions League αρχίζει το βράδυ της Τρίτης. Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης υπόσχονται πλούσιο θέαμα, στην πρώτη τους αναμέτρηση, ενώ την Τετάρτη η Λίβερπουλ υποδέχεται την Βιγιαρεάλ

Αθλητισμός

Καρίμ Μπενζεμά, εναντίον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Κάρλο Αντσελότι εναντίον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Δύο υπερ-ομάδες, αντιμέτωπες σε δύο ματς, για μια θέση στον τελικό του Champions League. Η αρχή γίνεται στο Έτιχαντ, το βράδυ της Τρίτης στις 10 μ.μ.

«Υπάρχουν δύο ομάδες στους ημιτελικούς που κανείς δεν πίστευε πως θα είναι εκεί. Η μία είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η άλλη είναι η Βιγιαρεάλ. Τα φαβορί ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, όμως είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ανταγωνιστικοί», ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι.

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να βρεθεί σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό Champions League, και αν αντιμετωπίσει τη Ρεάλ με τον ίδιο σεβασμό που της έδειξε ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη τύπου, μάλλον οι ελπίδες της αυξάνονται.

«Αν πρέπει να ανταγωνιστούμε την ιστορία τους, δεν έχουμε καμία ελπίδα. Είναι καλύτεροι σε αυτό, οπότε η ιστορία μιλά από μόνη της», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στον άλλον ημιτελικό, η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα θα υποδεχθεί την έκπληξη της εφετινής διοργάνωσης, Βιγιαρεάλ. Τα κίτρινα υποβρύχια μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί της Μπάγερν θέλουν θετικό αποτέλεσμα και στο Άνφιλντ!

Στην Premier League, η Λιντς δεν κατάφερε να νικήσει την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας, ωστόσο με τον βαθμό που απέσπασε έκανε βήμα παραμονής. 0-0 το τελικό αποτέλεσμα στο Σέχαρλστ Παρκ, στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Έβερτον τα παγώνια.

Στην Ιταλία, σε μια φάση που άρχισε από τον Γιώργο Κυριακόπουλο, η Σασουόλο προηγήθηκε της Γιουβέντους στο 38’ με τον Ρασπαντόρι. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Ντιμπάλα με όμορφο σουτ ισοφάρισε, pροτού ο Κιν ολοκληρώσει την ανατροπή στο 88’ για τη Γηραιά Κυρία, που βρίσκεται πλέον με αέρα 8 βαθμών στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...