Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 90-85: Δεν έφτανε ο συγκλονιστικός Παπανικολάου (video)

Η συγκλονιστική εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου (25π., 6/8 τρίποντα), δεν έφτανε για τον Ολυμπιακό, που άργησε να ξυπνήσει στη Μαδρίτη και έχασε σημαντικές βολές στο φινάλε της αναμέτρησης

Αθλητισμός

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 20+ πόντους στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ σκληρός για να… πεθάνει, καταφέρνοντας να επιστρέψει και να πάει το ματς στη μία κατοχή, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με σκορ 90-85 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν δύο πρόσωπα. Είχαν πολύ άσχημη εικόνα στα πρώτα είκοσι λεπτά, όμως με καταπληκτικό Κώστα Παπανικολάου μπόρεσαν να γυρίσουν στη διεκδίκηση, όμως κάποιες κακές επιλογές αμυντικά και οι χαμένες βολές τον πλήγωσαν.

Πέραν του αρχηγού που μέτρησε 25 πόντους, για την ομάδα τού Μπαρτζώκα ξεχώρισαν επίσης οι Άλεκ Πίτερς με 12 πόντους και Λουκ Σίκμα με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...