Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ρέιντζερς – Ολυμπιακός 1-3: Δείτε τα highlights της «ερυθρόλευκης» νίκης στη Σκωτία

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στο φιλικό με την Ρέιντζερς στο Άιμπροξ Στέιντιουμ – Δύο γκολ από τον Καρβάλιο, ένα από τον Φορτούνη

Αθλητισμός

Την καλύτερη εμφάνισή του στα καλοκαιρινά φιλικά πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν της Ρέιντζερς στην Γλασκώβη με 3-1 και να παίρνουν άριστα στο crash test του Άιμπροξ Στέιντιουμ.

Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν μια ομάδα που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, καθώς το σκωτσέζικο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 5 Αυγούστου, αλλά έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία και πήραν τη νίκη. Πρωταγωνιστές για τους Ερυθρόλευκους ήταν οι Κώστας Φορτούνης και Ζοάο Καρβάλιο, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να ανοίγει το σκορ με γκολάρα στο 44’ και τον Πορτογάλο άσο να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία, με τον Ισπανό και τους παίκτες του να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο επόμενο παιχνίδι. Οι Πειραιώτες το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Νόριτς, σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...