Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ρίχνει αυλαία η κανονική περίοδος της Super League (video)

Φινάλε την Κυριακή στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με τρεις ομάδες, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ να διεκδικούν την τελευταία θέση των πλέι οφ, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η έφεση της ομάδας των Ιωαννίνων για το -5 που του έχει επιβληθεί

Αθλητισμός
Tags: Super League

Με το γκολ του Κούρτιτς, πριν δύο ημέρες, ο ΠΑΟΚ έπαιρνε ισοπαλία από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και ουσιαστικά έφτανε ένα βήμα πιο κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο που δίνει η δεύτερη θέση. Απομένουν όμως άλλα δύο.

Η στασιμότητα της ΑΕΚ την έχει αφήσει στο -7 από τον ΠΑΟΚ, τρίτη και με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό πλέον σε απόσταση βολής. Ένας εκ των τριών θα μείνει εκτός Ευρώπης την επόμενη χρονιά.

Στα πλέι οφ όμως, θα συμμετέχει, ουσιαστικά χωρίς να διεκδικεί με αξιώσεις κάτι περισσότερο και η ομάδα που θα τερματίσει έκτη.

Σε αυτή τη θέση είναι μέχρι στιγμής ο Αστέρας Τρίπολης που την Κυριακή παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο ΟΦΗ ακολουθεί στον έναν βαθμό και θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στην Κρήτη.

Και ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στο μείον ένα από τους Αρκάδες, ωστόσο έχει κάνει έφεση για τους 5 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν και περιμένει την απόφαση που ίσως τον στείλει απευθείας στα πλέι οφ. Την Κυριακή δοκιμάζεται στην έδρα του Βόλου.

Τελικά ίσως και να μην κριθούν τα πάντα στο γήπεδο, όλα τα ενδεχόμενα υπό εξέταση, όλα τα ενδεχόμενα, ανοιχτά.))

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...