Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Τένις - Σάκκαρη: Και επίσημα στο Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης

Την κορυφαία περίοδο της καριέρας της διανύει η Μαρία Σάκκαρη. Η 26χρονη τενίστρια για πρώτη φορά βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης τένις. 

Πλέον η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στο Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έφτασε έως τον τελικό του Όπεν της Οστράβα, «αναρριχήθηκε» στην δέκατη θέση της λίστας που ανακοίνωσε σήμερα η WTA, παρουσιάζοντας άνοδο δύο θέσεων σε σχέση με το προηγούμενο επταήμερο. 

Στο μεταξύ, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου παραμένει στην 186η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 374 βαθμούς. Στο νούμερο 208 «σκαρφάλωσε» η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ανεβαίνοντας επτά θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην κορυφή παραμένει η Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία. Η Ίγκα Σβιάτεκ κέρδισε δύο θέσεις και ανέβηκε στο Νο 4, με αποτέλεσμα η Ελίνα Σβιτόλινα να πέσει στο Νο 6. Η Ναόμι Οσάκα ανέβηκε μια θέση και βρίσκεται πλέον στο Νο 7, «ρίχνοντας» στην όγδοη θέση τη Σοφία Κένιν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2742 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 4 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δείτ...

Φόρτωση άρθρων...