Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

«Σάρωσε» το Τορίνο η Βιγιαρεάλ – Πανηγυρική πρόκριση για Τσέλσι (vid)

Πλούσιο θέαμα και σασπένς είχε η χθεσινή αναμέτρηση Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ. Χάρη στο 3-0 τα «Κίτρινα υποβρύχια» προκρίθηκαν στα προημιτελικά, συμπληρώνοντας την οκτάδα μαζί με Τσέλσι που νίκησε 2-1 τη Λιλ

Αθλητισμός

Κι εκεί που όλα έδειχναν παράταση στο Τορίνο, ο Ρουγκάνι ανέτρεψε τον Κοκλέν μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι που καταλόγισε μέσω VAR ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο Μορένο στο 78’ ανοίγοντας το δρόμο της Βιγιαρεάλ για τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους. Στο 85’ ο Πάου Τόρες έδιωξε κάθε αμφιβολία για τον τελικό νικητή. Και στο 90’ το νέο πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Ντε Λιχτ επέτρεψε στον Ντανζούμα να σφραγίσει την πρόκριση της Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Στο Πιερ Μορουά η Λιλ απέκτησε αίφνης ελπίδες για ανατροπή απέναντι στην Τσέλσι μετά το πέναλτι που έκανε ο Ζορζίνιο και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιλμάζ στο 38’. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο όμως, ο Πούλισιτς έκοψε το βήχα των λιλουά, ισοφαρίζοντας μετά την ασίστ του Ζορζίνιο. Και στο 71’ από το γύρισμα του Μάουντ ο Αθπιλκουέτα χάρισε στους Λονδρέζους και δεύτερη νίκη επί των Γάλλων.

Στους «8» του Champions League, συνεχίζουν οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα και Μπάγερν. Για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια δύο χώρες θα έχουν από τρεις εκπροσώπους στην κλήρωση των προημιτελικών, που θα γίνει την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Φόρτωση άρθρων...