Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο για τον ΠΑΟΚ, με την γκρίνια και την εσωστρέφεια να… ριζώνουν για τα καλά στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Το τελευταίο διάστημα, ο δικέφαλος του βορρά πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις, με τη λέξη «αποτυχία» να κυριαρχεί στα αποδυτήρια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και 9 αναμετρήσεις, με το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα να χρονολογείται στις 20 Μαρτίου κόντρα στην ΑΕΚ (0-1).

Μετά το νικηφόρο ματς του Ολυμπιακού Σταδίου, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει 6 ήττες και 3 ισοπαλίες σε Super League 1, Κύπελλο Ελλάδας και Europa Conference League. Κάπως, έτσι βρίσκεται μια… ανάσα από το να ισοφαρίσει το απόλυτο αρνητικό της σερί. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 1983/84, ο ΠΑΟΚ είχε συμπληρώσει 10 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη, έχοντας μάλιστα 10 ισοπαλίες!

Αύριο (11/5) οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται στην Τούμπα τον Άρη, ενώ το Σάββατο (14/5) θα συμμετάσχουν στη φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με την εικόνα που βγάζουν το τελευταίο διάστημα, έχουν την… ευκαιρία ακόμα και να «σπάσουν» το απόλυτο αρνητικό τους σερί.