Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Σε αυτό το ξενοδοχείο παρκάρεις το αυτοκίνητο στο δωμάτιό σου

Αν είχατε ποτέ ονειρευτεί να περάσετε μια βραδιά δίπλα στο καινούριο ή στο πολυαγαπημένο σας αυτοκίνητο, αυτό το αρκετά ιδιαίτερο ξενοδοχείο στη Γερμανία, μπορεί τώρα να σας προσφέρει την υπηρεσία

Αυτοκίνητο

Θέλεις να κοιμηθείς… αγκαλιά με το τετράτρχό σου; Κανένα πρόβλημα! Το bMine Hotel, που βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, έχει τη δυνατότητα να σας φιλοξενήσει και τους δύο. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να σταθμεύσουν το όχημά τους στο μπαλκόνι του δωματίου, μετατρέποντας το χώρο σε ιδιωτικό γκαράζ.

Έτσι μαζί με την εκπληκτική θέα του εξωτερικού περιβάλλοντος, θα απολαύσετε και την εικόνα του αυτοκινήτου σας. Πρακτική και έξυπνη λύση, ειδικά όταν κάποιος δυσκολεύεται να βρει μια θέση για να παρκάρει κοντά σε ξενοδοχείο.

yh

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, όπως συμβαίνει σχεδόν παντού. Ξεκινάς από τη ρεσεψιόν, η οποία αφού παραλάβει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πληροφορίες, σας παραδίδει το κλειδί. Η διαφορά είναι ότι αντί να πάρετε τις σκάλες, οδηγείσαι στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων, όπου υπάρχει ο ειδικός ανελκυστήρας οχημάτων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το σωστό κουμπί. Κατόπιν θα βρεθείτε απευθείας στο δωμάτιό σας. Βγάζετε το αυτοκίνητο από το ασανσέρ και το παρκάρετε στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι, που χωράει από ένα supermini έως ένα SUV.

y

Και αν νομίζετε ότι κάτι τέτοιο θα σας κοστίσει μια περιουσία, κάνετε λάθος. Η διαμονή σε κάποιο δωμάτιο CarLoft δεν είναι υπερβολική σε τιμή, καθώς θα σας ζητηθούν μονάχα 250 ευρώ τη βραδιά. Η τοποθεσία εν τω μεταξύ μπορεί και να σας «βολέψει». Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεστε και σε δύο ώρες… «προσκυνάτε» στο ναό της πίστας του Nurburgring!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελαφρύ φρεσκάρισμα για την Aston Martin DBX707

Η Aston Martin καταργεί σύντομα τις υπόλοιπες εκδόσεις και αφήνει στην αγορά μονάχα την DBX707, η οποία έχει ανανεωθεί ελαφρώς στο εξωτερικό και περισσότερο στο εσωτερικό.

Mercedes-Benz GLB: Ευρύχωρο και ανανεωμένο compact SUV (photos)

Ανανεωμένη σχεδίαση μπροστινού και πίσω τμήματος - Βελτιωμένος βασικός εξοπλισμός με προβολείς LED High Performance, καθίσματα ανέσεων σε ARTICO/ύφασμα, δερμάτινο τιμόνι και ανεξάρ...

Φόρτωση άρθρων...