Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Σκάει η βόμβα: Στη Γιουνάιτεντ ο Κασεμίρο

Μια ανάσα από την απόκτηση του Κασεμίρο φαίνεται πως βρίσκεται, πλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αθλητισμός

Τις τελευταίες του ώρες ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης πως μετράει ο Κασεμίρο!

Επικαλούμενη πληροφορίες από την Αγγλία, η ισπανική Marca τονίζει πως υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται ότι εκκρεμούν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί ο 30χρονος μέσος την Παρασκευή με την άδεια των Μαδριλένων, για να κλείσει το deal!

Μετά από τρεις ημέρες συζητήσεων και έντονου προβληματισμού σχετικά με την πρόταση του αγγλικού συλλόγου, ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να πει το «ναι», αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα!

Την Πέμπτη (18/08), να σημειωθεί, είχε συνάντηση με τον Κάρλο Αντσελότι και φαίνεται πως του μετέφερε ότι θέλει να πάει Αγγλία, ψάχνοντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και ένα νέο και μεγαλύτερο, φυσικά, συμβόλαιο. Η Ρεάλ, εκτιμώντας την προσφορά του, όλα δείχνουν ότι θα τον αφήσει να φύγει για περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, ίσως και κάτι παραπάνω μαζί με τα μπόνους.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα κλείσει οριστικά την Παρασκευή και όλα δείχνουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μπροστά σε μία πραγματικά σπουδαία μεταγραφή. Την ίδια στιγμή, στη Ρεάλ Μαδρίτης ανοίγει χώρος για Τσουαμενί και Καμαβινγκά

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...