Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Σκάει βόμβα με Σκάρπα ο Ολυμπιακός

H Φλαμένγκο κατέθεσε πρόταση 8.000.000 ευρώ στη Νότιγχαμ, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν τον έδωσε για να έρθει στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός

Ένα σούπερ μεταγραφικό μπαμ κάνει ο Ολυμπιακός με τον Γκουστάβο Σκάρπα να έρχεται για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Μια τρομερή κίνηση καθώς ο Γκουστάβο Σκάρπα διαθέτει προδιαγραφές που ανεβάζουν επίπεδο τον Ολυμπιακό. Ο Σκάρπα θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, δανεικός από την Νότιγχαμ.

Μάλιστα η Φλαμένγκο κατέθεσε πρόταση 8.000.000 ευρώ στη Νότιγχαμ, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν τον έδωσε για να έρθει στον Ολυμπιακό .

Ο 29χρονος άσος είναι ένας αρτίστας της μπάλας. Στο περσινό πρωτάθλημα της Βραζιλίας αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αφού ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Παλμέιρας στην πορεία κατάκτησης του τίτλου.

Ωστόσο το ξεκίνημα του στη Νότιγχαμ δεν ήταν το ιδανικό καθώς αντιμετώπισε κι έναν τραυματισμό. Που τον κράτησε πίσω, ενώ υπήρξε και η μάχη για την παραμονή στην Premier League, που δεν άφηνε πολλά περιθώρια για… δοκιμές εφόσον δεν ήταν στα καλύτερα του.

Το καλοκαίρι τέθηκε θέμα να πάει στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν έδειξε να ήταν αρνητικός. Έμεινε στην προετοιμασία της Νότιγχαμ και τις τελευταίες ημέρες υπήρξε νέα επαφή με τον Βραζιλιάνο για να πάει στην Ελλάδα. Προκειμένω να πάρει τα πάνω του και να γυρίσει στην Νότιγχαμ πιο έτοιμος. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είπε το ναι και όλα πήραν την σειρά τους…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...