Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Σκόραρε ο Μέσι στην 1000ή αναμέτρηση της καριέρας του

Αθλητισμός
Tags: μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε στον 1.000ο αγώνα της μοναδικής καριέρας του και πιο συγκεκριμένα στην εν εξελίξει σύγκρουση της Αργεντινής με την Αυστραλία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σκοράροντας μάλιστα στο 35΄ το πρώτο του γκολ σε νοκ άουτ αγώνα σε Μουντιάλ!

Με το τέρμα μάλιστα που έχει διαμορφώσει το 1-0 στο ημίχρονο του αγώνα, ο Μέσι έφτασε τα 9 σε Μουντιάλ, προσπερνώντας στη σχετική λίστα των Αργεντίνων σκόρερ τους Ντιέγκο Μαραντόνα (8) και Γκιγέρμο Στάμπιλε (8) και κυνηγώντας πλέον την κορυφή, όπου βρίσκεται ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με 10.

Ο 35χρονος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Αργεντινής, με 93 γκολ, και πραγματοποιεί την 169η εμφάνιση για τη χώρα του.

Ο Μέσι εντάχθηκε στα 13 του στη Μπαρτσελόνα, και έγινε ο πρώτος σκόρερ της με 672 γκολ σε 778 αγώνες, πριν μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν πέρυσι.

Συνολικά έχει πετύχει 789 γκολ καριέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίζεται στο πέμπτο και τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο, καθιστώντας ακόμη πιο σημαντικό για αυτόν την κατάκτηση του τροπαίου, εάν θέλει να ανταποκριθεί στην κληρονομιά του μεγάλου προκατόχου του με τη φανέλα Νο10, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Φόρτωση άρθρων...