Κυριακή
28 Απριλίου 2024

ΣΚΡΑΤΣ: Τα νέα παιχνίδια «Γρήγορα 100αρικα» και «Γρήγορα 500αρικα» μοιράζουν έπαθλα των 500 και 100 ευρώ σε χιλιάδες νικητές

Αθλητισμός

Δύο νέα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ, που κυκλοφόρησαν εδώ και λίγες ημέρες, θα αναδείξουν χιλιάδες νικητές που θα κερδίσουν έπαθλα των 500 ευρώ και των 100 ευρώ.

Οι λαχνοί της νέας οικογένειας ΣΚΡΑΤΣ «Γρήγορα Κέρδη»
Οι λαχνοί της νέας οικογένειας ΣΚΡΑΤΣ «Γρήγορα Κέρδη»

«Πρόκειται για δύο λαχνούς της νέας οικογένειας ΣΚΡΑΤΣ «Γρήγορα Κέρδη». Όπως υποδηλώνει και το όνομα των παιχνιδιών, με τα «Γρήγορα 100αρικα» 20.000 τυχεροί θα κερδίσουν γρήγορα από 100 ευρώ ο καθένας, ενώ τα «Γρήγορα 500αρικα» θα μοιράσουν σε 10.000 νικητές έπαθλα των 500 ευρώ», τονίζει η κα Καλλιόπη Σωτηροπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

Η κα Καλλιόπη Σωτηροπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αλεξάνδρειας 34, στην Αθήνα
Η κα Καλλιόπη Σωτηροπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αλεξάνδρειας 34, στην Αθήνα

 

100αρικα στη στιγμή

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να γνωρίσουν την οικογένεια λαχνών «Γρήγορα Κέρδη» στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

«Το νέο ΣΚΡΑΤΣ «Γρήγορα 100αρικα» κοστίζει 2 ευρώ. Εκτός από τα 20.000 έπαθλα των 100 ευρώ, το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος από το συγκεκριμένο παιχνίδι ανέρχεται σε 50.000 ευρώ. Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού και έχουν 9 ευκαιρίες για κέρδη. Αν βρουν δύο ίδια σύμβολα στην ίδια σειρά κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο «ΔΙΠΛΟ» διπλασιάζουν το αντίστοιχο ποσό», εξηγεί η κα Σωτηροπούλου.

Το νέο παιχνίδι «Γρήγορα 100αρικα»
Το νέο παιχνίδι «Γρήγορα 100αρικα»

«Υπάρχει και περιοχή bonus, όπου αν κάποιος βρει τον σάκο με τα χρήματα κερδίζει το ποσό που αναγράφεται», συμπληρώνει.

Γρήγορα 500αρικα

Όσον αφορά στα ΣΚΡΑΤΣ «Γρήγορα 500αρικα» η κα Σωτηροπούλου, αναφέρει: «Οι λαχνοί του παιχνιδιού κοστίζουν 5 ευρώ, με 10.000 από αυτούς να κρύβουν κέρδη των 500 ευρώ. Το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού ανέρχεται σε 100.000 ευρώ, ενώ οι παίκτες έχουν 16 ευκαιρίες για να κερδίσουν κάποιο ποσό. Όπως και στα «Γρήγορα 100αρικα», οι παίκτες πρέπει να βρουν δύο ίδια σύμβολα στην ίδια σειρά για να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο «ΔΙΠΛΟ» διπλασιάζουν τα κέρδη τους, ενώ στην περιοχή bonus πρέπει να βρουν τον σάκο με τα χρήματα».

Το νέο παιχνίδι «Γρήγορα 500αρικα»
Το νέο παιχνίδι «Γρήγορα 500αρικα»

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πανό για τον Μελισσανίδη που κατέβηκε από τις κερκίδες της Τούμπας - Γιατί καθυστέρησε το ντέρμπι δέκα λεπτά (photo)

Με 11 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα, καθώς είχαν ανέβει δύο πανό με αναφορά στη δολοφονία Κατσούρη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το ματς αν δε...

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε… (video)

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσ...

Φόρτωση άρθρων...