Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Roland Garros: Σοκαριστικός τραυματισμός του Σβέρεφ - Προκρίθηκε ο Ναδάλ (video)

Ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στον 14ο τελικό του στο Roland Garros και την Κυριακή απέναντι σε Ρουντ ή Τσίλιτς θα διεκδικήσει το 22ο Grand Slam της καριέρας του και το 14ο τρόπαιο στο Παρίσι - Αποχώρησε μετά από τραυματισμό στον αστράγαλο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ενώ ο ημιτελικός ήταν στο 7-6, 6-6 με τον Ισπανό να έχει πάρει το 1ο σετ

Αθλητισμός
Tags: τενισ

Άδοξα ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Roland Garros ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Ο Γερμανός τενίστας που είναι στο Νο3 κόσμου έχασε με 7-6 (8) το 1ο σετ και την ώρα που πήγε να βγάλει άμυνα σε χτύπημα του Ισπανού στο 12ο γκέιμ του 2ου σετ έπεσε στο χώμα έχοντας γυρίσει τον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του! 

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σφάδαζε από τους πόνους και χρειάστηκε οι διοργανωτές να φέρουν αναπηρικό καροτσάκι για να τον οδγηγήσουν στα αποδυτήρια.

 

 

Μετά από λίγη ώρα ο Γερμανός τενίστας βγήκε και πάλι στο κορτ με πατερίτσες και αφού αγκάλιασε τον Ναδάλ ενημέρωσε τον διαιτητή ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Έτσι ο Ναδάλ προρίθηκε στον τελικό. 
 

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έφυγε και αποθεώθηκε! Θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις και όλοι ελπίζουμε να μην έχει κάτι το πολύ σοβαρό. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...