Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση στον τελικό του Λος Κάμπος

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Λος Κάμπος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ

Αθλητισμός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά του Λος Κάμπος μετά την άνετη νίκη του με 2-0 σετ (6-3, 6-2) απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς.

Ο 24χρονος τενίστας (Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη) μπήκε δυνατά στον αγώνα, διατήρησε το σερβίς του μέχρι και το πέμπτο game, έκανε break στον Μπόρνα Τσόριτς (Νο 15 στον κόσμο), προηγήθηκε με 4-2 και έφθασε με άνεση στην κατάκτηση του πρώτου σετ, μετά από 38 λεπτά αγώνα.

Εξίσου εύκολη ήταν η επικράτηση του Στέφανου Τσιτσιπά και στο δεύτερο σετ. Ο «Στεφ» έκανε break στο πρώτο game και διατηρώντας το σερβίς του προηγήθηκε του Κροάτη με 3-1, ενώ αμέσως μετά «έσπασε» και πάλι το σερβίς του Τσόριτς, για να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα. Η συνέχεια, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Τσιτσιπά να φθάνει με χαρακτηριστική άνεση στην επικράτηση, μετά από 35 λεπτά.

Αντίπαλος του Τσιτσιπά στον κυριακάτικο (6/8) τελικό του τουρνουά, θα είναι ο Αυστραλός Άλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό του Γερμανού Ντομινίκ Κέπφερ με 6-2, 6-7(5), 6-1.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...