Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Στη μάχη για μία θέση στον τελικό (Video)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα πριν κατακτήσει το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, αν πάρει τουλάχιστον 1 βαθμό στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο αποκλεισμός των ρωσικών ομάδων από το Champions League, μπορεί να φέρει τους Ερυθρόλευκους απευθείας στον 2ο προκριματικό γύρο του καλοκαιριού

Αθλητισμός

Απόψε, όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Λα Θεράμικα ωστόσο με λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα δει το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς. Η UEFA ανακοίνωσε τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από όλες τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν και αν η Λίβερπουλ αποκλείσει τη Βιγιαρεάλ, ο Ολυμπιακός θα κλειδώσει την απευθείας παρουσία του στον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, το καλοκαίρι.

Τι σημαίνει έμπρακτα, αυτό; 15 ημέρες περισσότερης προετοιμασίας, μιας και η πρώτη επίσημη υποχρέωση θα έρθει στις 19/20 Ιουλίου και όχι στις 5/6, αλλά και δύο νοκ άουτ ματς λιγότερα πριν τον μεγάλο στόχο των ομίλων του Champions League.

Μετά τα χθεσινά ματς των πλέι άουτ, όλα δείχνουν απευθείας υποβιβασμό του Απόλλωνα. Η ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας ηττήθηκε 5-1 από τον Ιωνικό στη Νίκαια και παρέμεινε τελευταία, 4 βαθμούς μακριά από τα μπαράζ. Με δύο γκολ του Κιάκου στο 26’ και το 39’ έγινε το 2-0, προτού ο Ιωαννίδης μειώσει στο 49’.

Στη μία ώρα παιχνιδιού, ο Άοσμαν πέτυχε το 7ο γκολ του στη σεζόν για το 3-1. Με το αυτογκολ του Κάστρο στο 87’ η ομάδα της Νίκαιας πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων κλειδώνοντας τη νίκη, με τον Καμπράλ 1’ πριν τη λήξη να διαμορφώνει το τελικό 5-1!

Η Λαμία, μετά την επικράτησή της με 2-0 επί του Αστέρα, στην Τρίπολη, με τα γκολ του Μανούσου και του Προβιδάκη, χρειάζεται πλέον άλλο ένα τρίποντο στα δύο εναπομείναντα ματς για να οριστικοποιήσει την παρουσία της στα μπαράζ παραμονής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...