Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Στην ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της προχώρησε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη (vid+photo)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επισημοποίησε την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της, ανακοινώνοντας την αγορά του Γκιμπς-Γουάιτ από τη Γουλβς με 50 εκατ. ευρώ

Αθλητισμός

Ασταμάτητη είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Η αγγλική ομάδα αγόρασε και τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ για ένα ποσό που ξεπερνάει τα 50.000.000 ευρώ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε το ποσό-ρεκόρ των 50 εκατ. ευρώ στη Γουλβς και έκανε δικό της τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη Φόρεστ, ενώ ο Άγγλος μαέστρος πήρε τη φανέλα με το νούμερο «10».

Ο Γκιμπς-Γουάιτ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γουλβς, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα όπου συνολικά μέτρησε 88 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ ενδιάμεσα είχε και ένα πέρασμα ως δανεικός από Σουόνσι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Είναι παράλληλα διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Αγγλίας.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες η Έβερτον προσπάθησε να τον κλέψει αλλά ο Γκιμπς-Γουάιτ είχε ήδη πειστεί να μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...