Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Στην Αθήνα ο Γιάνσεν για τον Ολυμπιακό

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό καθώς είναι σε επαφές με τον Ολλανδό τεχνικό Πασκάλ Γιάνσεν

Αθλητισμός

Μετά το νέο αθλητικό διευθυντή με την ανάληψη των καθηκόντων του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο Ολυμπιακός συζητά και για νέο προπονητή. Μια πληροφορία που έρχεται από την Ολλανδία και θέλει ήδη τον Πασκάλ Γιάνσεν, τεχνικό της Άλκμααρ την τελευταία 3ετια από την οποία απολύθηκε πριν τρεις εβδομάδες, να βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τους ατζέντηδες του για τελικές επαφές με τον Ολυμπιακό ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 51χρονος προπονητής πριν την τριετία στην Άλκμααρ είχε δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην ολλανδική ομάδα για δύο σεζόν, ενώ στο παρελθόν ήταν πρώτος προπονητής των ομάδων Κ21 και Κ19 της Αϊντχόφεν.

Με την Άλκμααρ σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος είχε ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123. Ο Γιάνσεν, είναι πιστός στην ολλανδική σχολή ποδοσφαίρου, εφαρμόζει το 4-3-3 ή το 4-2-3-1, σύστημα που ταιριάζει και στο υλικό που έχει αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2747 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκαν τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ...

Φόρτωση άρθρων...