Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Στην Αθήνα ο Κούπερ για να ανανεώσει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Σύμφωνα με την «Telegraph» o προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, είναι στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να ανανεώσει με την αγγλική ομάδα

Αθλητισμός

Στην Αθήνα προκειμένου να ανανώσει τη συνεργασία του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο Στιβ Κούπερ.

Ο επιτυχημένος προπονητής που οδήγησε τη Νότιγχαμ μετά από 23 χρόνια στην Premier League σύμφωνα με την "Telegraph" έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να ανανεώσει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει

«Ο Κούπερ ταξίδεψε στην Αθήνα για συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη Ευάγγελο Μαρινάκη σχετικά με τα μεταγραφικά σχέδια της Φόρεστ και αναμένεται να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για μια βελτιωμένη μακροπρόθεσμη συμφωνία.

 

Ο 42χρονος πέτυχε μία εντυπωσιακή ανατροπή την περασμένη σεζόν στο Σίτι Γκράουντ, αναλαμβάνοντας μία ομάδα που ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και οδηγώντας την στον προβιβασμό μέσω των play offs.

Απομένει ένας χρόνος για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και η Φόρεστ προσπαθεί να ανταμείψει τον Ουαλό με βελτιωμένους όρους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρίποντο για τον Γιάννη: Ο Αντετονκούμπο παντρεύεται με τη Μαράια - Πού θα γίνει ο γάμος

Μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην ...

Φόρτωση άρθρων...