Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Στους 8 του τουρνουά του Ρότερνταμ ο Τσιτσιπάς (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώνεται από το κοινό του Ρότερνταμ

Αθλητισμός

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-4 και 6-1 του Ίλια Ιβάσκα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ολλανδικού τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ.

Την δική της μάχη δίνει σήμερα το μεσημέρι η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Ελίζ Μέρτενς για τα προημιτελικά της Αγίας Πετρούπολης.

Παίκτες και οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup. Σε ένα ματς θρίλερ, οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-0 σετ από την Τερουέλ, ωστόσο χάρη στη νίκη τους με 3-1 στην Αθήνα, διεκδίκησαν την πρόκριση στο χρυσό σετ. Εκεί επικράτησαν με 15-11 και πλέον καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της τουρκικής Χάλκμπανκ.

Τις υψηλές του πτήσεις συνεχίζει ο Εμαννουήλ Καραλής. Ο Έλληνας επικοντιστής πέταξε στα 5,81 στο μίτινγκ της Ουψάλα, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. Κέρδισε το χειροκρότημα του φίλου του Μόντο Ντουπλάντις, ενώ εξασφάλισε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Φόρτωση άρθρων...