Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

«Στριπτίζ» Μπαλτάκου, παραδοχή σοκ για τους ελιτ διαιτητές

ΕΠΟ, για γέλια και για κλάματα με τον Μπαλτάκο να παραδέχεται δημόσια πως τόσο καιρό δεν είχε κάνει το παραμικρό για τη λύση του σοβαρού θέματος…

Αθλητισμός

Χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να… βρει μια απάντηση στο νέο φιάσκο της διοίκησης του που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το ποδόσφαιρο στην διάλυση. Και τι απάντηση; Ένα ολοκληρωτικό και άνευ προηγουμένου «στριπτίζ» της ΕΠΟ του Μπαλτάκου που παραδέχεται ωμά την ανικανότητα της, στην καλύτερη των περιπτώσεων…

Η ΕΠΟ με την ανακοίνωσή της παραδέχεται ωμά και ανερυθρίαστα ότι μόλις την Τετάρτη έκανε ενέργειες και ζήτησε τη σύμπραξη της UEFA για να έρθουν elite διαιτητές και αφού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Μπαλτάκο για τη συζήτηση Μητσοτάκη – Τσέφεριν και την επιστολή της Super League 1.

Με λίγα λόγια η ΕΠΟ αποκαλύπτει με περίσσιο θράσος ότι μέχρι τη συνάντηση Μπαλτάκου – Τσέφεριν και έως ότου γνωστοποιηθούν στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας τα αιτήματα για ελίτ διαιτητές, δεν είχε κάνει το παραμικρό. Ούτε η ΕΠΟ θεσμικά, ούτε ο ίδιος ο Μπένετ. Για τον οποίο επίσης επισημαίνεται ξεκάθαρα στην ανακοίνωση ότι από την Τετάρτη ξεκίνησε να έχει οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την UEFA!

Τι έκανε τόσους μήνες ο Μπένετ και ο Μπαλτάκος για τους ελίτ διαιτητές; Απολύτως τίποτα όπως η ίδια η ΕΠΟ παραδέχεται! Ότι δηλαδή φώναζε εδώ και μήνες ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι ότι δεν βρίσκουν ή δεν έρχονται ελιτ διαιτητές αλλά ότι δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση Μπένετ και Μπαλτάκος για αυτό! Διαβάστε την ανακοίνωση – «στριπτίζ» της ΕΠΟ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στην συνέχεια των playoffs, γνωστοποιούμε τα ακόλουθα.

α) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στην Nyon την Τρίτη 28.03.2023.

β) Εκεί του γνωστοποιήθηκε ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της UEFA μερικές μέρες πριν ζητώντας elite διαιτητές.

γ) Του γνωστοποιήθηκε επίσης ότι αντίστοιχη επιστολή είχε αποστείλει και η SL1.

δ) H UEFA μέχρι την Τρίτη δεν είχε προβεί σε καμιά ενέργεια επειδή βάσει του καταστατικού της ενεργεί μόνο κατόπιν αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας.

ε) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε αν συμφωνεί για την παροχή συνδρομής ως προς το θέμα αυτό και κατόπιν της θετικής απάντησής του ζητήθηκε η αποστολή επιστολής.

στ) Η επιστολή απεστάλη την επόμενη ημέρα Τετάρτη 29.3.2023.

ζ) Το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά την αποστολή της επιστολής του Προέδρου της ΕΠΟ δόθηκε η εντολή στα αρμόδια όργανα της UEFA για επικοινωνία με τον κ. Μπένετ για την παροχή της σχετικής συνδρομής που ζήτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...