Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Super League: Έτσι παίρνουν πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Τι θα συμβεί σε περίπτωση ισοβαθμίας

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μονομαχούν για τον τίτλο στο φινάλε της Stoiximan Super League. Ολα τα σενάρια και ο τρόπος που κατακτούν τον τίτλο.

Αθλητισμός

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία και ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Αρη στην 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Στη μάχη τίτλου, ο ΠΑΟΚ είναι στο +2 από την ΑΕΚ και καλείται να κερδίσει τον Αρη για να κατακτήσει τον τίτλο.

10η αγωνιστική – Κυριακή 19 Μαΐου

  • 20:00 ΑΕΚ – Λαμία
  • 20:00 Άρης – ΠΑΟΚ
  • 20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ (77 βαθμοί)

Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη ή καλύτερο αποτέλεσμα από την ΑΕΚ. Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει στέφεται πρωταθλητής. Αν δε νικήσει, τότε ο μόνος τρόπος να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι να μη νικήσει η ΑΕΚ τη Λαμία.

ΑΕΚ (75 βαθμοί)

Η ΑΕΚ δεν θέλει μόνο τη δική της νίκη απέναντι στη Λαμία στην OPAP Arena, αλλά θέλει παράλληλα να μη νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playoffs

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα πλέι οφ, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα πλέι οφ αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα πλέι οφ  αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα στους αγώνες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2

Συνολικό σκορ: 7-6 υπέρ της ΑΕΚ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έρευνα για την εισβολή του κόσμου στο Μαρόκο – Αργεντινή

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού εξετάζουν τι οδήγησε σε εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα του τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ Αργεντινής και Μ...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της Ελλάδας είναι τεράστια τιμή»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ένας από τους δύο σημαιοφόρους της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. «Αυτό το συ...

Φόρτωση άρθρων...