Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Super League : Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (video)

Στην αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική της Super League

Αθλητισμός
Tags: Super League

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει τρία ερωτηματικά. Διούδης και Ιωαννίδης ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ ο Μαουρίσιο νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι.

Τον 41χρονο Σλοβένο διαιτητή, Σλάβκο Βίντσιτς, όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Την παραίτησή του από την προεδρία της Super League γνωστοποίησε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης. O αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε να παραιτηθεί για λόγους αυτοπροστασίας και αυτοσεβασμού για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην ΕΠΟ και στη Λίγκα.

Την προσοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στρέφει ο ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεση του τους Βαρέλα, Μουργκ, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Ενθαρρυντικά νέα έλαβε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα στο ματς με τον Παναιτωλικό, αφού ο διεθνής αμυντικός προπονήθηκε σήμερα. Εκτός παραμένουν οι Αμπραμπάτ και Γαλανόπουλος.

Ο Τζον Φαν Σιπ κάλεσε στην Εθνική τον Γιώργο Αθανασιάδη της Σέριφ, στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για τον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου στην «OPAP Arena»

Η τεράστια πρόκριση που όλοι προσδοκούσαν εδώ και χρόνια, ήρθε επιτέλους στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την συγκλονιστική τους εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό με την Αστον...

Φόρτωση άρθρων...