Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Super League: Ολοκληρώνεται η 20ή αγωνιστική με τα... φώτα κυρίως σε Τρίπολη και Τούμπα

Οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι οι δύο μεγάλοι με τις τελευταίες χρονικά αγωνιστικές δοκιμασίες της 20ής αγωνιστικής στη Stoiximan Super League

Αθλητισμός

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται τη Δευτέρα το πρόγραμμα της Stoiximan Super League. Η προσοχή όσον αφορά στις πρώτες θέσεις πέφτει πάνω στο ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός αλλά κυρίως στο Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός διότι εάν η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει βαθμολογικές απώλειες θα μείνει 2η στη βαθμολογία πίσω από την πρώτη πλέον ΑΕΚ.

Σε σχέση με το αγωνιστικό σκέλος για τον Παναθηναϊκό με μία επιστροφή αλλά και μία σημαντική απουσία βγήκε η αποστολή του. Και αυτό διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Πούγγουρα να επιστρέφει αλλά τον Βέρμπιτς να μένει εκτός μαζί με τον Μάγκνουσον.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και θα έχει εκτός τον τιμωρημένο Χουάν Μουνάφο και τους τραυματίες Τιλίκα, Καπίγια και Βαλιέντε. Επιστροφή για τους Ριέρα, Ιγκλέσιας και Αλάγκμπε.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας έχοντας ελλείψεις και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεσή του δύο τιμωρημένους (Αουγκούστο, Τόμας) και τους πέντε τραυματίες (Μουργκ, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Κούρτιτς, Λύρατζης). Ο φιλοξενούμενος Λεβαδειακός θα έχει από την άλλη στη διάθεσή του τους Γερεμέγεφ και Σαχπεκίδη που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Εκτός από τις αναμετρήσεις όμως του 2ου Παναθηναϊκού και του 4ου ΠΑΟΚ υπάρχει και η μεγάλη... μάχης της ουράς. Η προτελευταία Λαμία με τον ουραγό Ιωνικό.

Στη Λαμία ο Σάββας Παντελίδης έκανε γνωστή την αποστολή που θα έχει μαζί του, με τον Στέφαν Ασκόφσκι να βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς μετά την εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Από την άλλη εκτός έμειναν οι Αντέτζο και Γκοράνοφ.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ιωνικού ετοιμάζεται να κάνει ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή για το κρίσιμο ματς με τη Λαμία. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ούγκο Σόουζα ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό από το ματς με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες καθώς υπέστη οστικό οίδημα.

Δευτέρα 30 Γενάρη

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: 18.00 (NS PRIME)

Λαμία - Ιωνικός: 19.30 (COSMOTE SPORTS TV 1)

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: 21.00 (NS PRIME)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έγραψαν ιστορία τα παιδιά του Θρύλου - Πρωταθλητές Ευρώπης, σάρωσαν 3-0 τη Μίλαν (videos)

Οι «χρυσοί» νέοι του Ολυμπιακού διέλυσαν τους «ροσονέρι» μέσα σε έξι λεπτά, με γκολ των Μουζακίτη, Παπακανέλλου και Μπακούλα, μπροστά στην ελίτ της Ευρώπης και στον γουρλή, Βαγγέλη...

Φόρτωση άρθρων...