Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Super League: Παιχνίδια - «παγίδες» για Αρη και Παναθηναϊκό με Ατρόμητο και Λαμία

Ματς που κρύβουν αγωνιστικούς κινδύνους περιμένουν τους Αρη και Παναθηναϊκό στα εναρκτήρια παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1, που θα γίνουν το Σάββατο.

Αθλητισμός

Από τη στιγμή που δεν πέρασε το αίτημα του Ολυμπιακού στο Δ.Σ. της περασμένης Πέμπτης η 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League 1 θα γίνει κανονικά και σε τρία χρονικά σκέλη. Το Σάββατο είναι τα πρώτα χρονικά ματς με το Ατρόμητος - Αρης και το Παναθηναϊκός - Λαμία

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ατρόμητο καθώς νοκ άουτ τέθηκε ο Εντερ Γκονζάλεθ λόγω ενός οιδήματος στο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρεί. Εκτός παραμένει και ο στόπερ Ασεβέδο που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και ο Σάσα Ιλιτς καλείται να βρει «απαντήσεις». Ο Άρης καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες. Και αυτό διότι εκτός είναι ο τιμωρημένος Οντουμπάτζο αλλά και οι Τζούρασεκ, Φαμπιάνο, Ζαν Ζουλ που προέρχονται από τραυματισμό, όπως και οι Ρουπ, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής και Αγοραστός.

Από την άλλη επιστροφή σε μια γεμάτη Λεωφόρο περιμένει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία. Στο απουσιολόγιο του Φατίχ Τερίμ, πέρα από τους γνωστούς τραυματίες (μέρος της προπόνησης έκανε ο Ιωαννίδης και ατομικό ο Τζούρισιτς), προστέθηκε και ο Μπακασέτας που είδε την κόκκινη στην Τούμπα (χάνει τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ) και ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Άνταμ Τσέριν. Σε σχέση με αυτή της Τούμπας πάντως ο Τούρκος τεχνικός έχει συμπεριλάβει στις επιλογές του και τον Αϊτόρ. Στη Λαμία μη διαθέσιμος λόγω τιμωρίας είναι ο Αμαράλ.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

19.30: Ατρόμητος - Αρης (NS PRIME)
20.30: Παναθηναϊκός - Λαμία (COSMOTE SPORTS TV 1)

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

15.30: Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα (COSMOTE SPORTS TV 1)
19.00: ΑΕΚ - Κηφισιά (COSMOTE SPORTS TV 1)
20.30: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (NS PRIME)

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

17.30: ΟΦΗ - Πανσερραϊκός (COSMOTE SPORTS TV 1)
18.00: Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός (NS PRIME)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...