Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Super League play out: Γκολ, αποτελέσματα και η βαθμολογία (videos)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των playout της Superleague μετά την πρώτη αγωνιστική.

Αθλητισμός

Ποδαρικό με το… δεξί για τον Βόλο στα πλέι άουτ!

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-2

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη και έδειξε πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της στη μάχη για παραμονή στη Super League.

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0

Με το «λευκό» 0-0 ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα play outs η Κηφισιά και ο ΟΦΗ, αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία απ’ τις δύο ομάδες, μετά το «διπλό» του Βόλου στην Τρίπολη.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Αδιάφορος βαθμολογικά μεν ο Ατρόμητος, αλλά δεν χαρίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον έστειλε ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League, οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 3-2 χάρη σε γκολ του Βέργου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και άφησαν τους φιλοξενούμενους στην τελευταία θέση και τέσσερις βαθμούς πίσω από Βόλο και Κηφισιά που είναι ακριβώς από πάνω.

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στα play-outs της Super League, αφού επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι Αγρινιώτες έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη με τα γκολ των Χουάνπι, Μαυρία και Λομόνακο και προσπέρασαν στην βαθμολογία τον Βόλο και την Κηφισιά. Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη οι Σερραίοι, οι οποίοι για την ώρα δεν αγχώνονται ιδιαίτερα.

Η βαθμολογία: 

G

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...