Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Super League: Τα φώτα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό… μενού της 24ης αγωνιστικής

Αθλητισμός

Είναι το μεγάλο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Η αναμέτρηση που φυσικά ξεχωρίζει από το σημερινό… μενού του προγράμματος της Super League.

Ο λόγος φυσικά για το Άρης – ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30). Ένα παιχνίδι που χρειάζονται πολλά περισσότερα από το μομέντουμ και την καλή αγωνιστική κατάσταση.

Για τον Άρη αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου. Και μάλιστα στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα βρεθεί ο Χερμάν Μπούργος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα από τη νέα του ομάδα.

Ο Απόστολος Τερζής δήλωσε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να έχει ελπίδες για τα play offs μετά την ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη χρειάζεται τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, καθώς βρίσκεται στο -9 από τον Ολυμπιακό, τόσο και για ψυχολογικούς, καθώς προέρχεται από την ήττα με τη Μίντιλαντ στη Δανία.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης (15:00, Cosmote Sport 3)
Βόλος-Ολυμπιακός (17:15, Cosmote Sport 2)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, Cosmote Sport 1)
Άρης-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports Prime)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...