Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Super League: Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Στο… κυνήγι της ΑΕΚ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Αθλητισμός

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ

Στα επτά τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων και στις δύο έδρες, ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος. Το σερί αυτό ξεκίνησε μετά τη νίκη με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στις 21 Φεβρουαρίου 2021. Από τότε υπάρχουν πέντε ισοπαλίες και δύο νίκες της ομάδας της Κρήτης.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει 18 διαδοχικές νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό στις αναμετρήσεις τους και στις δύο έδρες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος. Η τελευταία φορά που δεν ηττήθηκε από το Δικέφαλο η ομάδα του Αγρινίου ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2015, όταν οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα.

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Για 18η φορά θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός, ο οποίος διατηρεί το αήττητο στην έδρα του με την ομάδα της Αρκαδίας, αφού έχει 15 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Άρης-Βόλος

Ο Άρης έχει επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια απέναντι στο Βόλο εντός και εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περσινή σεζόν τέσσερις φορές, δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δύο για τα Playoffs. Οι Κίτρινοι ηττήθηκαν στο πρώτο από εκείνη τη σειρά των παιχνιδιών που έγινε στην έδρα του Βόλου και στη συνέχεια επικράτησαν στη Θεσσαλονίκη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στις δύο αναμετρήσεις για τα Playoffs της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου της Κηφισιάς στο γήπεδο της Καισαριανής με 1-0 χάρη στο γκολ του Μαντσίνι στο 58ο λεπτό.

Το πανόραμα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Λαμία-ΑΕΚ 1-3
Πανσερραϊκός-Ατρόμητος 0-0

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (16:30, Novasports Prime)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (17:00, CosmoteSport 1)
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (18:00, CosmoteSport 2)
Άρης-Βόλος (19:30, Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Κηφισιά (20:00, CosmoteSport 1)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...