Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Super League play off: Τώρα αρχίζει το καλό

Με σούπερ ντέρμπι ξεκινούν τα playoffs της Stoiximan Super League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Αθλητισμός

Με δύο ντέρμπι, το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και το ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα, μαζί με τον αγώνα της ΑΕΚ στη Λαμία ανοίγει η αυλαία των playoffs στη Stoiximan Super League.

Το ελληνικό… clasico δεσπόζει στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό (20:30, Cosmote Sports) και το ντέρμπι είναι κομβικής σημασίας.

Πρόκειται για έναν πρόωρο τελικό παρότι μιλάμε για την πρώτη μόλις αγωνιστική της ειδικής διαδικασίας, αφού ο νικητής θα μπει γερά στο κόλπο του τίτλου και ο χαμένος θα βρεθεί σε απόσταση και το έργο του θα δυσκολέψει.

Η ισοπαλία δεν χαλάει, αλλά δεν φτιάχνει και κανέναν. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι τρίτοι, στο -3 από την κορυφή και στο -2 από την ΑΕΚ και οι «πράσινοι» τέταρτοι, στο -4 από την πρώτη θέση και στο -3 από τους «κιτρινόμαυρους».

Πέραν του ντέρμπι των «αιωνίων», η πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League συμπεριλαμβάνει και τη σπουδαία μάχη της Θεσσαλονίκης. ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται στην Τούμπα (21:00, Novasports), με το ματς να βρίσκει τους δύο «μονομάχους» με διαφορετική ψυχολογία.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των playoffs

Λαμία-ΑΕΚ (17:00, CosmoteSport 1)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (20:30, CosmoteSport 1)
ΠΑΟΚ-Άρης (21:00, Novasports Prime)

Η βαθμολογία

V

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...