Με δύο ντέρμπι, το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και το ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα, μαζί με τον αγώνα της ΑΕΚ στη Λαμία ανοίγει η αυλαία των playoffs στη Stoiximan Super League.

Το ελληνικό… clasico δεσπόζει στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό (20:30, Cosmote Sports) και το ντέρμπι είναι κομβικής σημασίας.

Πρόκειται για έναν πρόωρο τελικό παρότι μιλάμε για την πρώτη μόλις αγωνιστική της ειδικής διαδικασίας, αφού ο νικητής θα μπει γερά στο κόλπο του τίτλου και ο χαμένος θα βρεθεί σε απόσταση και το έργο του θα δυσκολέψει.

Η ισοπαλία δεν χαλάει, αλλά δεν φτιάχνει και κανέναν. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι τρίτοι, στο -3 από την κορυφή και στο -2 από την ΑΕΚ και οι «πράσινοι» τέταρτοι, στο -4 από την πρώτη θέση και στο -3 από τους «κιτρινόμαυρους».

Πέραν του ντέρμπι των «αιωνίων», η πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League συμπεριλαμβάνει και τη σπουδαία μάχη της Θεσσαλονίκης. ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται στην Τούμπα (21:00, Novasports), με το ματς να βρίσκει τους δύο «μονομάχους» με διαφορετική ψυχολογία.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των playoffs

Λαμία-ΑΕΚ (17:00, CosmoteSport 1)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (20:30, CosmoteSport 1)

ΠΑΟΚ-Άρης (21:00, Novasports Prime)

Η βαθμολογία