Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Superleague: Πέφτει η αυλαία με την 10η αγωνιστική των play – offs (vid)

Για μία θέση στη Super League θα παλέψουν Λαμία και Βέροια στα μπαράζ ανόδου. Ο Μίλαν Ράσταβατς αποχαιρέτισε τον κόσμο του Αστέρα στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της ομάδας. Αύριο η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει οριστικά με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και ΠΑΣ – Άρης

Αθλητισμός
Tags: Super League

Με ισοπαλία αποχαιρέτησε την Τρίπολη ο Μίλαν Ράσταβατς. Το 2-2 του Αστέρα με τον Απόλλωνα ήταν το τελευταίο ματς του Σέρβου στον αρκαδικό πάγκο. Ο Ράσταβατς αποχωρεί για να αναλάβει τη Βοϊβοντίνα.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Μπαράλες στο 49’, όμως ο Τσιλούλης ισοφάρισε μετά από ένα 20λεπτο. Ο Ιγκλέσιας έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ο Ντάουντα στο 90’ πέτυχε το τελευταίο γκολ της «Ελαφράς ταξιαρχίας» στην κατηγορία.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού. Ο Ντάλσιο άνοιξε το σκορ στο 9’, με τον Καρέλη να φέρνει το ματς στα ίσα στο 47’.

Ο Τουράμ σκόραρε το 2-1 στο 62’ και ο Μάντζης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 86’.

Η Λαμία αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ατρόμητο, όμως έχει το μυαλό της στα μπαράζ παραμονή της στη Super League.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Βέροια, η οποία ηττήθηκε 1-0 από τον Λεβαδειακό στο μπαράζ ανόδου της Σούπερ Λιγκ 2. Το μοναδικό γκολ των Βοιωτών πέτυχε ο Μπαρμπόσα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα play offs  ολοκληρώνονται αύριο με την δέκατη και τελευταία αγωνιστική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις: ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης. Όλα τα ματς αρχίζουν στις 8.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2748 της Τετάρτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 2 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δεί...

Φόρτωση άρθρων...