Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Συγκίνηση και χειροκροτήματα στο «τελευταίο αντίο» στον Στέλιο Σεραφείδη (Video)

Αθλητισμός

Βαρύ ήταν το κλίμα ήταν βαρύ στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια της ΑΕΚ είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Στέλιο Σεραφείδη.

Ο θρύλος της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 86 ετών. Παρά τη βροχή πάνω από 500 άτομα παραβρέθηκαν στην κηδεία του Στέλιου Σεραφείδη.

Το παρών έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Μάλιστα, έγινε αλλαγή ώρας στην προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 στα Σπάτα.

Η προπόνηση μετατέθηκε για το απόγευμα προκειμένου να «αποχαιρετήσουν» τον Στέλιο Σεραφείδη. Στην εκκλησία πήγαν οι Θωμάς Μαύρος, Νίκος Στράτος, Γιώργος Κεφαλίδη και Μιχάλης Συμιγδαλά από τις 11 το πρωί.

Σε μια γωνία στην εκκλησία δακρυσμένος ήταν ο θεράπων ιατρός του, Πάρης Κοσμίδης, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ το παρών έχουν δώσει και πρόσωπα από τη πολιτική ζωή του τόπου, όπως ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Το φέρετρό του Στέλιου Σεραφείδη ήταν τυλιγμένο με τη σημαία της ΑΕΚ. Τη στιγμή που η σορός του Στέλιου Σεραφείδη έβγαινε από τον ναό με προορισμό την τελευταία του κατοικία στο τρίτο νεκροταφείο στη Νίκαια για την ταφή, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώναζε «αθάνατος».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Φόρτωση άρθρων...