Τετάρτη
24 Δεκεμβρίου 2025

Παρίσι: Συγκλόνισε στον τερματισμό και προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200μ η Εμμανουηλίδου

Συγκλονιστική ήταν η προσπάθεια της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Ελληνίδα αθλήτρια πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά στα 200 μέτρα του στίβου. 

Παρά το γεγονός πως τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρώτου προκριματικού των ρεπεσάζ η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα 200 μέτρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, έχοντας το δεύτερο καλύτερο χρόνο που χρειαζόταν με 22,99.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκινημένη πανηγύρισε την πρόκριση της με το δεύτερο καλύτερο χρόνο μιας και το 22,99 της έδωσε τη θέση στις 16 καλύτερες αθλήτριες του αγωνίσματος.

Μαζί και η Ολίβια Φωτοπούλου που κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση με 22,92 στο τρίτο προκριματικό των ρεπεσάζ και θα βρεθεί με την Εμμανουηλίδου στα ημιτελικά των 200 μέτρων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο εορταστικό Game Time: Το ντουέτο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και ο Μέσι σε ρόλο του Άη Βασίλη

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερμηνεύει τη νέα μεγάλη επιτυχία του και συμμετέχει σε Challenge για τα κάλαντα με τη Χριστίνα Βραχάλη και τη Λίλα Κουντουριώτη

Φόρτωση άρθρων...