Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός -Κέρδισε και τον ΟΦΗ με 2-0

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 και ξέφυγε στο +13 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού (1-1) και αύξησε περαιτέρω τη βαθμολογική διαφορά τους, δύο αγώνες πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, περιορίζοντας τους Κρητικούς στην περιοχή τους. Πριν τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς απείλησε δις την εστία του Επασί. Στο 11ο λεπτό, ο Ελ Αραμπί βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, κατόπιν εξέτασης του VAR για χέρι που έκανε ο Μαροκινός. Οκτώ λεπτά αργότερα, όμως, οι Πειραιώτες σκόραραν ξανά για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, μετά από σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες και ασίστ του Ελ Αραμπί. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να «σπάσει» την πίεση των γηπεδούχων και να απειλήσει ορθολογικά τους αντιπάλους της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός θέλησε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, έτσι ώστε να πάρει μαξιλαράκι… ασφαλείας για τη νίκη. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους έγινε και γκολ με ωραίο σουτ του Ελ Αραμπί, ωστόσο ο Μαροκινός επιθετικός στάθηκε για ακόμη μία φορά άτυχος, καθώς το γκολ του ακυρώθηκε ξανά για χέρι που έκανε ο Μασούρας αυτή τη φορά. Στο 70′, ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Γιαννούλης και το έργο των γηπεδούχων έγινε ευκολότερο. Στο 89′, οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Ντουρμισάι και σφράγισαν τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...