Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Συνεχίζει το αήττητο σερί ο Ολυμπιακός

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός χάρη στη νίκη του με 1-0 επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κράτησε το βαθμολογικό προβάδισμα των 9 πόντων. Με νίκες, επίσης, προχώρησαν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ

Αθλητισμός

Ο Γιάν Εμβιλά έκρινε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ σκόραρε στο 84’ και έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» με 1-0.

Ο πρωταθλητής είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 10’, όμως του σουτ του Μάντι χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αρκετά περίπλοκο, ήταν σημαντική η νίκη αλλά δεν καταφέραμε να παίξουμε που θέλαμε», δήλωσε ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς.

Ένα σουτ του Ανσαριφάρντ στο 67’ και μερικές άλλες καλές στιγμές δεν ήταν αρκετές για την ΑΕΚ ώστε να σκοράρει ένα γκολ.

«Οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Στη δουλειά μας κρινόμαστε από τα αποτελέσματα», σχολίασε ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 στην Τούμπα, αλλά ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 24’. Μετά από απόκρουση του Πασχαλάκη σε κεφαλιά του Ροτάριου, η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του Κρέσπο. Όμως, ο διαιτητής Γκάμαρης και ο Περάκης στο VAR συμφώνησαν να συνεχιστεί το ματς.
Από παρά λίγο μοιραίος, ο Κρέσπο έγινε ωραίος για τον ΠΑΟΚ, αφού στο 57’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Με δύο γκολ του Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Λαμίας. Στο 3’ ο Αϊτόρ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ιωαννίδης στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 82’ ο ίδιος παίκτης πήρε τη μπάλα στο ημικύκλιο και με δυνατό σουτ διπλασίασε το γκολ του.

H 23η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σήμερα με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης, που θα αρχίσει στις 7:30.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...