Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τα Play off της Κυριακής (videos)

Ο Άρης δεν άφησε ατιμώρητα τα ατομικά λάθη της ΑΕΚ, αποχώρησε με μεγάλο «διπλό» (1-2) από το ΟΑΚΑ και ξέφυγε στο +2 από την «Ένωση» και τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος, είχε δοκάρι με Μαουρίσιο, χαμένες ευκαιρίες με Αϊτόρ αλλά δεν σκόραρε επί του ΠΑΣ (0-0) ενώ είδε τον Βαντ να αποβάλλει τον Χουάνκαρ στο 80’, κρατώντας τον Κάργα στο ματς!

Αθλητισμός
Tags: Άρης

Σπουδαίο «διπλό» και προβάδισμα Ευρώπης για τον Άρη! Οι Θεσσαλονικείς -τιμωρώντας τα ατομικά λάθη της ΑΕΚ- αποχώρησαν με το υπέρ τους 2-1 από το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1.

Εξαιρετικό παιχνίδι με ρυθμό και πολλές φάσεις. Ο Λουίς Πάλμα -που αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός με τους Θεσσαλονικείς- και ο Ρότα πέτυχαν τα παρθενικά τους τέρματα με Άρη (20') και ΑΕΚ (28'), αντίστοιχα, με τον Σάσα να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 60' (μέτρησε μέσω VAR). Δοκάρι για τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάι στο 71'.

Μόνος 3ος (50β.) ο Άρης, στο +2 από την «Ένωση» και τον Παναθηναϊκό -με τους «πράσινους» να υπερέχουν στην ισοβαθμία. Πρώτη νίκη για την ομάδα του Μπούργος στα playoffs, παρέμεινε χωρίς «τρίποντο» στο μίνι πρωτάθλημα εκείνη του Οφρυδόπουλου.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των φετινών play-offs της Super League 1, με τον διαιτητή Βαντ να τα κάνει… θάλασσα στο τέλος και να αφήνει με δικαιολογημένα παράπονα τον δεύτερο.

Το «τριφύλλι» ήταν καλύτερο -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- είχε κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Αϊτόρ στο 23’ και στο 62’, είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μαουρίσιο στο 31ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» που άξιζε.

Με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να απορροφά κάπως την πίεση στην επανάληψη αλλά να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, ενώ είδε και τον Ούγγρο ρέφερι να αποβάλλει με -τουλάχιστον αυστηρή- απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χουάνκαρ στο 80’, όχι όμως και τον Κάργα στην εξέλιξη της φάσης, παρότι αυτός απώθησε τον Αϊτόρ!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στους 48 βαθμούς και «έπιασε» την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση, με τον ΠΑΣ να πηγαίνει στους 43 πόντους, ενώ θα αγωνιστεί στο ντέρμπι «αιωνίων» την άλλη Κυριακή χωρίς τον Ισπανό ακραίο αμυντικό του...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Φόρτωση άρθρων...