Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Τα highlights της 4αρας στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός έχοντας τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί σε καταπληκτική κατάσταση, επιβλήθηλε με 4-1 του Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Αθλητισμός

Με την επίθεσή του να βγάζει ξανά… φλόγες, ο Ολυμπιακός λύγισε και τον Άρη για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έπρεπε να έχει καθαρίσει πολύ πιο νωρίς. Ένα νεκρό διάστημα δέκα λεπτών στο β’ μέρος, ωστόσο, λίγο έλειψε να φέρει τα πάνω κάτω με τον Άρη να ισοφαρίζει προσωρινά, να έχει και δοκάρι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Χρειάστηκαν τα γκάζια από τον πάγκο και η είσοδος του Ποντένσε για να έρθουν άλλα δύο γκολ από τον killer Ελ Καμπί, σε ένα εκρηκτικό ξέσπασμα, με τον Φορτούνη να κάνει ό,τι θέλει πάνω στο τερέν και τον Ροντινέι να οργώνει όλη τη δεξιά πτέρυγα! Λίγο αργότερα, εκπληκτικός συνδυασμός των Γιόβετιτς, Μπιέλ και ιδανικό τελείωμα του Μαυροβούνιου έφεραν το σκορ στο 4-1. Από τεσσάρα σε τεσσάρα δηλαδή η ομάδα του Πειραιά.

Δείτε τα γκολ:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) στο Τζόκερ στην κλήρωση 2751 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε νικητής. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και ...

Φόρτωση άρθρων...