Τετάρτη
24 Δεκεμβρίου 2025

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ποιές είναι οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά την ενδεκάδα για το κυριακάτικο (3/4) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ λόγω του αυριανού (3/4) ντέρμπι στη Λεωφόρο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καταστρώνει τα πλάνα του δίχως προβλήματα μετά από καιρό.

Ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Κώτσιρα στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο πλευρό του στα μετόπισθεν θα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χούανκαρ.

Κατά πάσα πιθανότητα η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Αλεξανδρόπουλο, ενώ στην επίθεση αναμένεται να αγωνιστούν οι Παλάσιος, Αιτόρ και Ιωαννίδης.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» περιμένουν βροντερό παρών από τον κόσμο της ομάδας για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Δικέφαλο του βορρά, με την πληρότητα στα γήπεδα να είναι ξανά στο 100%.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο εορταστικό Game Time: Το ντουέτο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και ο Μέσι σε ρόλο του Άη Βασίλη

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερμηνεύει τη νέα μεγάλη επιτυχία του και συμμετέχει σε Challenge για τα κάλαντα με τη Χριστίνα Βραχάλη και τη Λίλα Κουντουριώτη

Φόρτωση άρθρων...