Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Τα σενάρια για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας

Ο μεγάλος αγώνας Σουηδία-Ελλάδα προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η Εθνική Ομάδα έμεινε «ζωντανή» στη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στη Γεωργία. Παραμένει αήττητη στον όμιλο, με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και δίνει τον καθοριστικής σημασίας αγώνα για την πρόκριση, αύριο (21:45) στη Στοκχόλμη, με τη Σουηδία. 

Τρεις ομάδες, η Ισπανία, η Σουηδία και η Ελλάδα, διεκδικούν τις 2 πρώτες θέσεις στον 2ο όμιλο. Η πρώτη στη βαθμολογία προκρίνεται απευθείας στα τελικά του Κατάρ και η δεύτερη εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα play off.

Η Ισπανία είναι πρωτοπόρος με 13 βαθμούς σε 6 αγώνες. Δεύτερη είναι η Σουηδία με 12 βαθμούς σε 5 παιχνίδια και τρίτη η Εθνική Ομάδα με 9 βαθμούς σε 5 ματς.

Ο αγώνας-κλειδί για την πρόκριση είναι ο αυριανός ανάμεσα στη Σουηδία και την Εθνική Ομάδα και προσφέρεται με 0% γκανιότα από το [Pamestoixima.gr]Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Οι ελπίδες για την πρόκριση με νίκη, ισοπαλία και ήττα

Με νίκη η Εθνική Ομάδα θα πιάσει στη βαθμολογία τη Σουηδία και θα βρεθεί σε απόσταση μόλις 1 βαθμού από την Ισπανία. Θα κάνει το μεγάλο βήμα για τη δεύτερη θέση και θα ελπίζει ακόμα και για την πρώτη, αφού στην επόμενη αγωνιστική, στις 11 Νοεμβρίου, υποδέχεται, στο ΟΑΚΑ, την Ισπανία.

Με ισοπαλία η Εθνική Ομάδα θα παραμείνει σε απόσταση 3 βαθμών από τη Σουηδία και θα πλησιάσει στους 3 πόντους την Ισπανία. Για να έχει ελπίδες πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τα 2 τελευταία ματς, που δίνει στο ΟΑΚΑ, με την Ισπανία και το Κόσοβο.

Με ήττα η Εθνική Ομάδα θα έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες για να πάρει τη δεύτερη θέση. Σε αυτό το σενάριο η Σουηδία θα έχει 15 βαθμούς, η Ισπανία 13 και η Ελλάδα 9. Για τερματίσει στη δεύτερη θέση η Εθνική πρέπει να κερδίσει την Ισπανία και το Κόσοβο, αλλά και να μην πάρει τη νίκη η Ισπανία στο εντός έδρας παιχνίδι της, στην τελευταία αγωνιστική, με τη Σουηδία.

Ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει και ο νικητής των κόρνερ

Η κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με τη Σουηδία είναι μεγάλη και το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για όλο τον Οκτώβριο, την προωθητική ενέργεια «October F3st» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες.

Η σημερινή τριάδα περιλαμβάνει τα Over 4,5 κόρνερ της Κροατίας στον αγώνα με τη Σλοβακία, τη νίκη στο 1ο ημίχρονο της Ρωσίας στο παιχνίδι με τη Σλοβενία και τα Over 2,5 γκολ της Γερμανίας στο ματς με τη Βόρεια Μακεδονία. Προσφέρονται και τα πολλαπλά σκορ 3-1, 1-1 και 1-2 για τον αγώνα Κύπρος-Μάλτα.

Ο αγώνας Κροατία-Σλοβακία παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...